Post by payskylboereraf on Feb 7, 2022 15:45:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Cooking Joy 2 असल की नकल वाले गेम rhv
Jus wisi esat siki idioti padomajiet labi tad sanak ka wisas speles ir haker tad atsakaties no wisam spelem pasi esat ka hakeri zb jau tas ir
Nav šaubu, ka runājam par Andželas skaistumu. Bet ir informācija, ka runāt Andželai ir rāpojoši. Bet izstrādātāji šo problēmu atrisināja, un tagad tas ir pilnīgi drošs bērnam. Tāpēc nebaidieties no panikas un lejupielādējiet to. Izbaudiet to kopā ar skaistāko un karstāko runājošo Andželu. 😘😘
Labs!!!
Pirms pāris gadiem es skatījos izrādi un dzirdēju trokšņus, kas nāca no mana tālruņa (atcerieties, man bija 10, kad tas notika), es kaut ko par to teicu savam draugam, bet lugas mūzika bija pārāk skaļa un es daudz par to nedomāju. Es sāku uztraukties, kad pēc izrādes iekāpām mašīnā, jo no mana telefona dzirdēju divu cilvēku sarunu. Es sāku velciet nost visas savas lietotnes, un, cik biedējoši, troksnis apstājās, kad es novilku šo lietotni! Tas mani šausmināja!!!
Es piešķiru šai lietotnei 3 zvaigznes, jo man patīk šī lietotne, bet es to nelejupielādēju, jo esmu redzējis kādu atsauksmi, kāds zēns saka, ka šī lietotne ir šausmas un nolaupīšanas lietotne, un kāds saka, ka šī lietotne nav šausmas, šī lietotne ir droša. , otrajā pārskatā jebkurš bpdy saka, ka šī nav bērniem draudzīga lietotne. Šajā lietotnē trūkst daudzu bērnu, un eņģelis teica, ka viņa ir nolaupītāja, un mēs viņas acīs redzam jebkuru cilvēku. Es nezinu. vai tas ir īsts vai nē. Tātad, es nevaru teikt, ka šī appissafe.
Tas ir jautri, bet, kad es zināju, kā spēlēt, viņa man lūdza mikrofonu, un es saku, ka jā.....mana vecene izgāja no mājām, jo viņa aizgāja kaut ko nopirkt, un es klusēju un Andžela man čukstēja:( - Tenzin-)
Man ta spele loti patik vinu var runat visu laiku tas ir vorsi
Talking Angela Zabava tku
Talking Angela Divertisment kecb
No šīs spēles ir pazuduši 4 bērni
Cilvēki ir tik stulbi, spēle ir nekaitīga, tā ir burtiski tērzēšanas robots, beidz būt tik paranoisks, ka sabojāji spēli sava stulbuma dēļ, agrāk bija tik jautri, tagad ir garlaicīgi.
Talking Angela Entertainment oujo
Par hakeriem ta ir taisniba....kad es aizveru kameru man teicu-nu ko tu atver kameru es jau tikai paskatisos uz tevi ....vel man teica-atver savas durvis stavu un gaidu tevi atver...!!!
mana mīļākā šīs spēles daļa bija tērzēt ar Andželu, un tagad tās vairs nav☹☹☹☹☹
Man patika šī spēle, kad tai bija tastatūra, un mēs faktiski varējām ar viņu sarunāties. Lūdzu, atnesiet tastatūru
Man patīk šī spēle. Tas ir tik labi, ka Andžela ir skaista princese, man patīk viņas mode, tāpēc iesaku lejupielādēt šo lietotni. 😁😊😃😆😀🙂😉 tajā ir čata iespēja un cilvēki saka, ka kāds ir eņģeļa acīs....... bet tagad čata opcijas nav un angela nav šausmas, manā variantā ŠĪ SPĒLE IR TIEŠĀM LIELISKI UN PRIEKTI VAU, MAN TIK ĻOTI MĪL ŠĪ SPĒLE, TO IR VIENKĀRŠI IZMANTOT 😉😊🥰😀 Daudzi cilvēki šo SPĒLI novērtē ar 1 zvaigznīti
Man ir ļoti skumji par šo spēli, jo nav tērzēšanas funkcijas. Es lūdzu ietērpt 7, lūdzu, atgrieziet šo funkciju, jo viņas acīs nav vīrieša, viņa ir tik jauka, maiga un nekaitīga. Viņa ir lieliskākais un mīļākais kaķis, kādu esmu redzējis. Lūdzu, atgrieziet tērzēšanas funkciju. Es lūdzu ietērpt 7 . Tas nav rāpojošs 12:00 vai 3:00 Es mēģināju, ka izaicinājums Andželai ir pilnīgi normāls. Es vēlos, lai tērzēšanas funkcija tiktu atgriezta, lūdzu, lūdzu, pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaase.
Šī spēle ir diezgan garlaicīga un atkārtojas. Arī es redzu vīriešu pēdas acīs, un tas mani rāpo. Reiz viņa man jautāja, kur es dzīvoju, un nobijās
Diezgan labi, godīgi sakot, tas nav labākais, bet laikam, kad tas tika izgatavots, un par visām stulbajām baumām, tas darbojas labi. Un nē, Andželas acīs nav neviena, un, ja tur būtu kāds, kāpēc viņi pievienotu veidu, kā cilvēki tos redz kā Lieldienu olu? beigās 3 no 5 zvaigznēm
Šī izmainītā lietotne var uzņemt fotoattēlus un ierakstīt video ar jums, izmantojot tālruņa kameru, un, ja jūs tuvināt un uzmanīgi ieskatāties kaķa acīs, jūs patiešām varat viņu redzēt. Dažreiz ir tikai tukša istaba, bet dažreiz jūs varat redzēt rāpojošu puisi, kas jūs vēro.
Pirms dažiem gadiem es spēlēju šo spēli. Taču šķiet, ka šai ierīcei trūkst dažu funkciju. Vairs nav jāpļāpā ar Andželu un jāklausās viņas mīlas dziesma. Kas rada nelielu vilšanos.
Es tam piešķirtu 2 zvaigznes, tas ir biedējoši, ļoti slikti cilvēkiem, kas jaunāki par 6 gadiem, un vīrieša acīs, es TO dzirdu VISUR, un tā ir taisnība! Tagad man joprojām ir šī spēle, jo mans un mans draugs bieži sazinās par šo spēli! Un mēs ļoti uzdrošināmies viens otram par to! Bet es negribētu, lai jūs to ielādētu!.
Man īsti nepatīk spēle. Es izmantoju mammas telefonu. Spēle ir garlaicīga. Jūs varat kaut ko atvadīties, bet jums tas būs jālejupielādē, lai to varētu izmantot. Vienīgais, kas man patīk spēlē, ir video 📹 veidošana
Es īsti nesaprotu šo spēli. Šķiet, ka ir tik maz, ko jūs varat darīt, es nevaru izkāpt no pirmā ekrāna, nav deju, nav guļamistabas, nav vannas, nav nekā, un ir ļoti grūti iegūt naudu, un viss ir tik dārgs, ka tas ir smieklīgi . nekas cits kā viņa sēž pie galda bārā.
Bērnībā spēlēju šo spēli un gribēju redzēt, kāda tā ir šodien! Tāpēc es to lejupielādēju un atvēru. Bet tas netiktu ielādēts! Tā nosēdēja uz muļķīgās ielādes ekrāna kādas 10 minūtes! Ne reizi neatverot spēli! TIK vīlies!!
Loti forsa aplikacija bet parak robotiska balss
Tas stulbais hakeris.nomainijis acis nevar vairs redzet istabu !!Kapec?
WOW, visi saka, ka šī spēle ir vajāta youtube, tad es lejupielādēju šo spēli, bet es neko neredzēju viņas acīs. Es domāju, ka jūs to salabojāt, hmmm.
Mans draugs man teica, ka tas ir rāpojoši... bet es īsti neticēju, kamēr nemēģināju spēlēt. Pagāja mēneši, kad es to spēlēju, bet nekas nenotika, tāpēc es pastāstīju par to saviem draugiem, un viņi teica: "Protams, nekas nenotika jo jums ir jāskatās acīs!" Tad es to izdarīju, nofotografēju ekrānuzņēmumu un paskatījos viņai cieši acīs, tad ieraudzīju vīrieti, kurš nogalināja meiteni, es biju satriekts tajā laikā, kad es sastingu, ka nevarēju pat pakustēties naktī, es joprojām biju nomodā, es nevarēju apstāties iedomājies, kas notika! nespēlē!
ak, jā, baumas 2015. gadā? Tagad ir labi spēlēt spēli, es izdzēsu spēli 2017. gadā, jo baumas mani neizraisīja, līdz es to paskatījos.. Taču brīdinu visiem, ka SPĒLE IR DROŠA! !!!Bet spēles kvalitāte ir briesmīga un aizkavējusies
Tas ir tik biedējoši, NEINSTALLĒJIET ŠO PROGRAMMU!!! Tiklīdz es atvēru lietotni, runājot, Andžela NEkopēja manu balsi, viņa vienkārši iejutās manā dvēselē. Un viņas BALSS MAINĪJĀS KĀ DESMIT REIZES. UN es instalēju vēl vienu no šīm lietotnēm. UN ES REDZĒJU RABOŠU VĪRIETI AR MIKRU SASOTAJĀS ACĪS! Tāpēc es atinstalēju abas lietotnes. UN LĪDZ MINĪTES VĒLĀK ES dzirdu MANA BALSSI NO MANA CHROMBOOK SAKA "ŅAU" un tad es dzirdu VIŅU WISPER "ES REDZU TEVI HAHA" Un rakstot šo, mans ekrāns tik ļoti kavējas!
Man patika spēle, līdz kaut ko ieraudzīju. Viņas acīs bija kaut kas, un tas bija dīvaini. Kad es dzirdēju baumas par Andželas acīm, es satrūkos. Es to izdzēsu. NESAŅEMT LIETOTNI. JA TU TAM NETICI, SKATIES VIŅAI ACĪS. Arī talkig Angela runā par nepiedienīgām lietām. Ja jums ir lietotne, izdzēsiet to vai Angela jūs vēros...
Nu labi, es paskatos komentāros un daži idioti saka "this app is hacked, Don't download this". šī lietotne ir pārbaudīta, un tajā nav nekā slikta: Andžela NEKAD nesaka sliktus vārdus vai dīvainas lietas, viņa neprasīja jūsu personīgo informāciju, un viņai NĪN sliktos vārdus, es dodu divas zvaigznes, jo ir noņemta tērzēšana un mūzika " Tas iekrīt mīlestība". Šai lietotnei nav nekā slikta! Jūs varat lejupielādēt šo lietotni, es spēlēju šo lietotni bērnībā, un nekas nenotika.
Tur bija vecis tad kad angela runaja jo kurs tad rakstija es esmu parliecinata bet tagad var ladet jo veca vairs nau
Lai ko jūs darītu, NEINstalējiet runājošo Andželu. Šī spēle nav droša!! Jūs domājat, ka šī spēle ir droša, bet tā nav. Ja jūs uzņemat ekrānuzņēmumu, jūs varat redzēt vīrieti, kurš uz jums skatās!! Vairāki youtuberi pat ir izveidojuši videoklipus, kuros teikts, ka neinstalējiet runājošo angelu!!! Ja pieaugušie youtuberi jums to pat stāsta, jums vajadzētu viņiem noticēt. Šī lietotne nav kārtībā, es neiesaku!
Slikti nevar but latviski
Foršas lietas.
Hakeris man jautāja kur tu dzīvo 😍
Nav hakeri