Post by payskylboereraf on Feb 7, 2022 15:36:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више токена ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
волим то
Има пуно реклама, па... четири звездице
Имам 2 проблема са овом игром ако је поправите Оцењујем је са 5 звездица проблем 1 превише реклама разочаран сам јер толико реклама за ову игру проблем 2 шеф је мало тежак, али ако су га покренули замрзнуо је екран, молим вас поправи моја два проблема...
У реду. Разлог зашто ово дајем 3 је због превеликог броја реклама 😂, а такође и зато што су препреке у овој игри понекад неправедне 🧐 као да бих могао да имам читаву гомилу и да би био велики зид право у средини и велики комад моји чланови би умрли. И не могу много да урадим јер ликови иду у истом правцу. Тако да мислим да то треба да се поправи. Али генерално мислим да је игра забавна кад год чекате или вам је само досадно. 😊
Ова игра је тако невероватна да ми људи који дају 1 звездицу верују јер су рекли да има много реклама, али ипак нема реклама. Играо сам је и није се појавио ниједан оглас. Разлог због којег сам јој дао 5 звездица је тако невероватан, уживајте у њој Уопште није досадно, опушта, па да, требало би да га преузмете
„Желите ли троструке награде? Само погледајте овај оглас!“ Не хвала, игра. Само желим да се играм. „Добро. Свеједно гледајте ову рекламу, али сада не добијате НИШТА!“
Лепо је проћи време, али има толико огласа и не плаћам да их се решим. Присиљавају вас да гледате огласе јер ако покушате да их блокирате, нећете зарадити никакву награду да бисте били у току са својим нивоом. Због овог проблема који деинсталирам, превише је досадно.
Ужасна игра. Више времена се троши на рекламе него на игру. Тако намерно онемогућава или отежава не гледање толико огласа. Сама апликација је направљена да обмане играче да гледају додатне огласе.
Кул хе
Дао бих овој игри 5 стартова да није било прекомерних реклама које се појављују на крају сваког нивоа
Превише огласа.
Занимљив концепт и игра, али рекламе су превише константне. Освојио сцену? Постоји оглас за још злата. Нисте урадили тај оглас? Ионако постоји краћи оглас. Нашли поклон? Шалим се, за то мораш да гледаш рекламу. Напунио тај мерач? И то је реклама! То само одузима толико од игре. Схватам да развојни програм треба да заради новац, али то је претерано.
Clash of clans best th8 base defense. ... Glienicke erfurt vw, Want to join cricket club in chennai, Surfing barrel drawing, Top 40 love songs uk,
Cindy pauelsen, Stromatolites fossil record, Nelufar hedayat ...
Лепа игра. Савршено када вам је досадно 🙃
Ово је добра игра и забавна, али можете ли додати заставу Малезије? јер сам Малезија
Ово је нова игра? МИСЛИМ да је ово сјајна игра без приоритета које други кажу многим огласима, нема огласа који не иду ван мреже и затварају ваше вифи/мобилне податке. И неће се појавити огласи, ово је сјајна игра за ову годину, могу ли затражити: плсс додајте игру 3д игру офлајн или онлајн тако да ће се свидети осталим играчима. Али све то хвала хајде да се захвалимо програмеру и креатору ове игре, хвала вам💯😀
Много ми се свиђа ова игра.. То је забавна игра, али мислим да би требало да има више функција као што је избор сопствене заставе земље.. Али у реду је. На крају крајева, то је добра игра.
Ужасна игра, пуна реклама и чак и ако притиснете „не, хвала“, и даље ћете добити оглас, „хоћете ли још новчића? Погледајте оглас. Не желите још новчића? Погледајте оглас“
Игра је стварно најјача
То је супер слатка и лепа игра, особа испод мене желим да кажем: зашто сте онда мислили да је ово забавно? Хух? Осим тога, ово је веома забавно играти. Чак сам мислио да ово није забавно на тренутак, али онда сам уживао! Веома невероватно како су направили ову игру.
Одлицна игрица
Сјајна графика за игру. Потребно је више надоградње апликације додавањем фаза тврдих турнира у апликацију за играње.
Мислим да је ова игра стварно кул и забавна иако мислим да квалитет може бити мало глаткији, али знате да је у реду јер знам да нико није савршен, али иначе топло препоручујем ову игру
Играјте Join Clash бесплатно
сасвим је у реду, не знам само зашто то донекле зависи од интернета
Ово је најбољи који је укључио ову игру та особа је најбоља особа .Ова игра је веома интересантна али у овој игри има много додатака .Хвала
Join Clash 3D Arked buxh
нак....није лоше...само што ме заболе карина што су војажер и шевтелија раскинули :П
Ова игра је веома интересантна, али проблем је што ће се након завршетка нивоа учитавати и неће завршити учитавање на време. Волео бих да то побољшате.
Управо сам преузео ову игру. за сада није лоше, зато сам ставио само 3 звездице. Али само желим да знам зашто се СВИ жале на рекламе за које знате да постоје огласи у свакој игрици коју играте, тако да нема смисла да се свађате око тога јер следећа игра коју учитате игра за коју ће имати огласе. Само не видим зашто губите време жалећи се на рекламе. Они ће увек бити ту
ова игра је заиста невероватна
Join Clash 3D آرکید wmr
Огласи су превишеооооооооооооооооооооооооо. Не могу више да поднесем. Тако лепа игра
Супер!
スカイローラー アーケード oqoi
Почело је одлично када је Ви-Фи веза прекинута. Али када се ВиФи врати, ужасно је и потпуно се не може играти. Заостаје, руши се и чини да све остало на телефону престане да ради. Извините што га деинсталирате
Веома добра игра, али РЕКЛАМА СВУДЕ!!! Сваких 5 секунди имао сам оглас! деинсталиран након 5 минута
Ово је супер игрица, играо сам је прије па знам каква је. Топпппп
У реду је, али прилично брзо постаје досадно, постоји много бољих игара које могу дуже задржати ваше интересовање.
Управо сам преузео, хајде да играмо за сада. Онда ћу му дати 5 звездица и такође превише реклама
Превише додатака. Мислим да бих требао деинсталирати ваше игре и само гледати те додатке
Превише огласа. Добићете 70% седећи кроз огласе. Остатак стварна игра. Чак сам притиснуо дугме „скривено не, хвала“😒 И још увек су ми показивали огласе. Потпуно уклоните СВЕ своје огласе. Онда можете имати 4 звездице