Post by urtadasenria on Feb 9, 2022 12:42:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код збільшення кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Що це за гліса
Чудова гра-головоломка для всіх нас
Це відкриває мозок і очищає павутиння качанів ou..гарну графіку легко грати
Економічний клімат. . ЗАВАНТАЖЕННЯ, а інша заборгованість підлягає сплаті. Я чоловік, який є першим, і ви можете отримати можливість шукати пару!
Я оцінюю 4 зірки через рекламу, тоді всі гарні, це хороша гра. Я особисто закликаю інших завантажити цю гру...
Я на 500. Після цього мені потрібно скинути налаштування телефону, і я втратив усі рівні проходження
не можна обертати блоки. Не схожий на оригінальний тетріс.
крута гра
це гарний додаток
Весело, складно та приголомшливо 👌
Після оновлення ця гра стає цікавішою. У попередньому ви застрягли б на певному рівні на досить довгий час. Наразі я відчуваю, що найважливіше, граючи в цю оновлену гру, — це підвищити рівень. Який сенс застрягти занадто довго на рівні... вам це зовсім не сподобається. Зараз ви не пошкодуєте, завантаживши ці програми.
Весело, але реклама занадто довга
Ненавиджу цю головоломку з блоками, яку я робив добре, поки не отримав рівень 16, 17, 18, а потім вона навмисно завалила вас, щоб змусити вас переглянути рекламу, ніколи не потрібні частини для встановлення зв’язку, зовсім не весело
Добре гра, скоро виявиться нудною..
Чудовий і найкращий.
Мені подобається складність гри, але реклама Matchington Mansion, яку я мушу дивитися, викликає огиду та викликає занепокоєння з дивними зображеннями сексуальної активності.
Trojan War PvP: Munculnya legenda Sparta Strategi cqg
Захоплююча, весела гра.
Я хочу приєднатися до цих ігор Тож я хочу грати
Block Puzzle Puzzel gjg
Мені це сподобалося, поки ви щойно не оновили його до версії 2019 року. Я б хотів, щоб я знав, що він буде таким іншим, тому що я б не оновив його. якби був спосіб повернути мою стару версію, я б повернув тобі 5 зірок... на даний момент, я думаю, я просто збираюся видалити її.
ОК.
Це добре. Реклама смердить.
Подобається, але оскільки гра стає складнішою, я хотів би, щоб вони не давали вам 3x неможливих частин!! Якщо ви не дасте шматок, який дозволяє вам зробити ряд, ви можете також дати 3x сірі шматки! 🤔
мені подобається ця гра
Це було добре. Не чіткий вихід. Я ненавиджу, коли не можу вийти з гри.
Завжди є куди вдосконалюватися, тому що з цієї сторони неба немає нічого ідеального, але це дійсно хороша гра. Справді насолоджуйтеся цією грою!
Block Puzzle እንቆቅልሽ kuw
так весело! Мені подобається намагатися побити свій найвищий бал. змушує вас думати про фігури, які ви вписуєте, і щоб побачити, чи всі фігури на цьому рядку виключають якомога більше рядків.
Block Puzzle Atjautības spēles qevu
Я заплатив за рекламу безкоштовно, але я все ще дивлюся рекламу. Я люблю цю гру.
видаліть рекламу за допомогою luckypatcher і magisk
9Важливо з елементами керування. Зроблено дуже неприємно.
Найбільша причина, чому ця гра не весела, полягає в тому, що вам потрібно використовувати всі три фігури, перш ніж на екрані з’являться нові. Будь ласка, змініть це.
Люблю це. Це теж викликає залежність. Дещо близько до реального яєчка, але для мене цього достатньо.