Post by urtadasenria on Feb 9, 2022 12:54:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سنگهای مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
دانلود بازی red ball 4 بی نهایت - دارک روید
ناگوار. من فقط می خواهم بازی کنم اما باید 20 دقیقه صبر کنم تا فقط یک زندگی را بدست بیاورم. من ترجیح میدهم بعد از هر سطح آگهی ببینم تا این مکانیک مزاحم.
رستوئیایيييييييييييييييييييياييييييييييييييييي 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟⭐🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Red Ball 4 يکي از بازي
واقعا دوسش دارم. و دلیل اینکه من به آن 2 ستاره می دهم این است که شما نباید 2 ساعت منتظر بمانید تا دوباره 5 جان دریافت کنید و زمانی که زمین می خورید 3 زندگی را از شما می گیرد اما در غیر این صورت این بازی واقعاً خوبی است.
خوب است اما باید بدانید که این بازی اکشن نیست و فقط برای سرگرمی است اما بدترین چیز در مورد این بازی زندگی است که زمان زیادی را می گیرد بنابراین باید زمان را کاهش دهید تا بتوانیم روان بازی کنیم.
بنینینینینن
بازی عالی! داستان خوب، شخصیت های خوب، و گرافیک شگفت انگیز!
توجه: آن را نصب نکنید. من قصد حذف نصب را دارم زیرا شما فقط 5 شانس دارید که بر اساس زمان بازی کنید و فقط 1 مرحله رایگان وجود دارد که پس از آن باید بازی را خریداری کنید تا مراحل دیگر را ادامه دهید ... دوست نداشته باشید ...
حرکت وحشتناک است اگر بخواهید نیمی از زمانی که به سمت چپ می رود به سمت راست بروید، بنابراین تمام زندگی خود را از دست می دهید زیرا نمی داند چگونه حرکت خوبی انجام دهد.
چرا من باید به هر چیزی وارد شوم؟ در وهله اول یافتن یک بازی تک نفره به اندازه کافی سخت بود. فقط اجازه دهید مردم بازی کنند! هیچکس نیازی به نگاه کردن شما ندارد
بازی پنج ستاره اما شما فقط می توانید آن را به مدت 5 دقیقه بازی کنید زیرا باید یک تبلیغ را تماشا کنید اما سپس می گوید هیچ تبلیغی در دسترس نیست بنابراین باید سه ساعت مورد نیاز برای بازگرداندن زندگی خود را صبر کنید.
سطح 9 جعبه های کاملا غیرممکن غیرممکن هستند. من فکر می کردم قسمت اول در مورد آن غیرممکن است، اما چیزی جز اپتیکال سوم، جعبه هایی است که هرگز در زندگی ام از کنار آنها نرفته ام، همیشه به آخرین زندگی ام نزدیک می شوم، اما به رسیدن به آن ادامه می دهم. این اشتباه است که پرش خیلی بد را کنترل می کند گاهی اوقات وقتی من می پریدم حتی گاهی اوقات دور هم نمی رود
عالیه ولی چهار ستاره میدم!چون پنج تا جون کمه😕
عالییییییییی
من این بازی را دوست دارم، اما اگر 5 بار بمیرید، باید منتظر بمانید تا زندگی ها بازسازی شوند
من عاشق بازی هستم، اما چیزی که دوست نداشتم این است که باید 18 دقیقه صبر کنیم تا بتوانیم بازی کنیم، مانند زمانی که تمام 5 قلب را از دست دادیم، باید 18 دقیقه صبر کنیم و زمانی که واقعاً می خواهیم بازی کنیم، بنابراین اگر شما بچه ها می توانید آن را تغییر دهید اما I love you're game bye من باید به بازی red ball 4 ادامه دهم. 😀
خیلی باحال وسرگرم کننده است
همانطور که یادم آمد بازی عالی است اما تنها مسئله این است که شما باید برای زندگی هزینه کنید و ای کاش می توانستیم برای 5 زندگی دیگر تبلیغات تماشا کنیم
خب...این بازی خیلی خوبی است، اما باید 20 دقیقه منتظر ماند تا زندگی کند، اما اشکالی ندارد و هیچ اشکالی وجود ندارد، اما این بازی سخت است، لطفاً این بازی را آسان تر کنید زیرا من 4 ساله هستم.
برنامه های کاربردی از کارخانه های توپ
عالیه پیشنهاد میکنم حتما دان کنید 😊
من آن را دوست دارم به شدت آن را توصیه می کنم. تبلیغات زیادی وجود ندارد، گرافیک شگفت انگیزی وجود دارد و اصلاً لگی ندارد. دارای سطوح شگفت انگیزی است که فوق العاده سرگرم کننده است. شما زندگی خود را در 19 دقیقه یا کمتر از یک بار در یک زمان باز میگردانید، اما این بیشتر از پرداخت هزینه یا تماشای یک تبلیغ بسیار طولانی است. عاشقشم. دانلودش کن نا امید نخواهی شد بهت قول میدم!!!!!!!!!!!!!!!!!! مطمئنا از این یکی لذت خواهید برد!!!!!!!!!!!!!!!+ بازی دارای سطوح هارد باس است که فقط بهترین هستند امیدوارم از راهنمایی من استفاده کنید و این بازی را دانلود کنید بای!!!!
کیری
من عاشق این بازی هستم چون وقتی برای اولین بار آن را بازی کردم تقریباً کل بازی را کامل کردم می توانم توپ طلا را فوق العاده آسان باز کنم فقط با رفتن به منوی توپ ها و سپس روی توپ زرد کلیک کنید و سپس آن را دریافت می کنید به همین دلیل است که بازی بهترین است و من پنج ستاره دادم
不要跌落 .io 街機 vks
Download the latest version of Clash Of Balls in official Playyah ... Shot 2 Clash Of Balls Screen Shot 3 Clash Of Balls Screen Shot 4
کارخانه خیلی سخت است - آسان تر از فصل آخر اما جوایز کمتر. لطفا. بسازید. آی تی. نمایشگاه. بقیه بازی همه چیز خوب است. من بازی رو دانلود می کنم، در جنگل مبارزه می کنم، در نهایت باس را شکست می دهم (نگران نباش مشکلی نیست) و سپس بازی را در سطح کارخانه 3 حذف می کنم. RIGGED است. درستش کن لطفا متشکرم.
این بازی خوب است اما 5 × 3 زندگی است بنابراین زمان زیادی طول می کشد تا زندگی را پر کنید و قبلاً در این بازی می توانیم زمان های نامحدود بازی کنیم اما اکنون فقط چند بار. پس لطفا لایک کنید ما می توانیم نامحدود بازی کنیم...........
Red Ball 3: Jump for Love! Bounce & Jumping games - مایکت
Red Ball 4 Arcade byfu
Red Ball 4 Arcade byfu
من این برنامه را دوست دارم اما یک چیزی که در مورد این برنامه دوست ندارم این است که 2 ساعت طول می کشد تا زندگی ها را پر کند
این برنامه بهترین است. این بازی در اصل یک توپ است که می چرخد و کمی شبیه ماریو است. من بازی 🎮 را به کودکان و بزرگسالان به شدت توصیه می کنم.
این بازی خیلی باحاله. حالت های داستانی خیلی واقع گرایانه هستند، اما شما باید به روز رسانی کنید که چرا باید 5 حالت داستانی اضافی به ما بدهید تا بتوانیم این بازی را کمی بیشتر انجام دهیم، پس لطفاً.